Mládež: Výsledkový servis

Mládež: Výsledkový servis

U19

7. kolo III. liga Východ

Ľubovňa Redfox FC - MFK Veľké Kapušany 7:3 (5:3)

Góly: P. Kroták 5x, D. Rembiasz, F. Krawczyk 

Zostava: T. Mindek, T. Marchevka, A. Šuga, M. Sklenárik, D. Rembiasz, F. Krawczyk, M. Fröhlich, S. Stupiansky, P. Kroták, S. Derevjaník, A. Bajzecer

Náhradníci: D: Kralevič, J. Palgut

Hodnotenie zápasu: Spokojný s výsledkom ale hra nebola podľa našich predstáv, chýbalo nasadenie a musí byť viac cítiť, že hráme doma .Tretíkrát po sebe doma otáčame výsledok čo je varovanie a to sa nemôže stávať.

Tréner: Anton Kočiš

"U19" po 7 odohratých kolách je momentálne na skvelom 2 mieste. Stále má naša "U19" odohratý o jeden zápas menej a v prípade víťazstva v utorkovej dohrávke môžu poskočiť na prvé miesto. V 6 zápasoch zatiaľ neprehrali a ťahajú 5 zápasovú víťaznú šnúru. Najlepším strelcom nielen mužstva, ale aj celej súťaže je zatiaľ Philip Yanick Kroták, ktorý má už na svojom konte úctyhodných 13 gólov. 

U17

7. kolo III. liga Východ

Ľubovňa Redfox FC - MFK Veľké Kapušany 3:2 (1:1)

Góly: F. Pavlišin, M. Kunák, D. Faja

Zostava: M. Čupka, M. Stesňak, P. Filičko, M. Hutník, F. Pavlišin, M. Kunák, F. Pekár, D. Sekelský, S. Kovalčik, D. Faja, M. Marchevka

Náhradníci: A. Rybovič

Hodnotenie zápasu: Zápas sme začali veľmi dobre. Hneď v úvode sme strelili vedúci gól. Po čase sme povolili na tempe čo súper využil a vyrovnal skóre. Po chybách v obrane sme inkasovali ďalší gól. Chalani však nesklonili hlavy a zápas otočili strelením dvoch gólov. Brankár nás tiež podržal svojimi zákrokmi. Chválim chalanov za bojovnosť v zápase v horúcom počasí. No zároveň nám tento zápas ukázal na čom musíme ešte popracovať. Toto mužstvo má na viac, ale musí byť disciplinované a riadne pristupovať k tréningom.

Tréner: Matúš Sakáč 

"U17" vyhrala prvýkrát v tejto sezóne a pripísala si prvé body do tabuľky. S 3 bodmi sa nachádzajú na 15. mieste v tabuľke. 

U15

Ľubovňa Redfox FC - FAM Poprad 9:0 (4:0)

Góly:  S. Valigurský 2x, O. Kaleta 2x, M. Lechman, M. Reľovský, P. Stempa, vlastný gól 

Zostava: D. Hutník, Š. Barlík, O. Kaleta, J. Michalov, T. Stempa, M. Mačuga, P. Válek, M. Vislocký, M. Lechman, S. Valigurský, B. Strišovský

Náhradníci: M. Lang, P. Stempa, K. Krivoňák, M. Reľovský, A. Kundľa, J. Kostúr, F. Šalamon

Hodnotenie zápasu: Chlapcov musím pochváliť za predvedený výkon a výsledok. Aj napriek tomu, že o výsledku bolo rozhodnuté pomerne skoro, tak na tempe nepoľavovali a vytvárali si veľa gólových situácií. Som rád, že všetky pred zápasové pokyny splnili a môžeme sa tešiť z vysokého víťazstva. Do ďalších zápasov potrebujeme zlepšiť zakončenie, pretože ak by sme vytvorené situácie riešili lepšie, tak počet gólov v súperovej sieti mohol byť aj dvojnásobný.

Tréner: Samuel Kuc

U13

Ľubovňa Redfox FC - FAM Poprad 8:1 (5:0)

Góly: K. Jeleň 4x, J. Jančišin 2x, R. Pavlišin, L. Kuča

Zostava: J. Andrejka, M. Andrejka, P. Sikora, M. Sikorjak, L. Kuča, J. Varga, J. Jančišin, R. Pavlišin, P. Sčensný, K. Jeleň, J. Roman, M. Štellmach, F. Duračinský

Hodnotenie zápasu: Snažíme sa situácie z tréning preniesť do zápasu, čo nám v tomto zápase aj vychádzalo. Chceme, aby hráči povyrástli nielen futbalovo, ale aj ľudsky  a aby mali radosť z hry. Za dnešný predvedený výkon im ďakujem. 

Tréneri: Anton Kočiš, Maroš Roman

 Pre "U15" a "U13" to boli prvé zápasy v novej sezóne. Prvé 2 kolá mali odložené a tak ich čaká v najbližších dňoch náročný program. 

Program mládežníkov na tento týždeň

U19/U17

3.9 utorok 

16:00 (U19) Ľubovňa Redfox FC - FK Košická Nová Ves

18:15 (U17) Ľubovňa Redfox FC - FK Košická Nová Ves

7.9 sobota

10:00 (U19) OFK Tatran Kračúnovce - Ľubovňa Redfox FC

12:15 (U17) OFK Tatran Kračúnovce - Ľubovňa Redfox FC

U15/U13

4.9 streda

16:00 (U15) Ľubovňa Redfox FC - TJ Tatran Ľubica

17:45 (U13) Ľubovňa Redfox FC . TJ Tatran Ľubica

7.9 sobota

10:00 (U15) FK Družstevník Plavnica - Ľubovňa Redfox FC

 11:45 (U13) FK Družstevník Plavnica - Ľubovňa Redfox FC