Pred zápasom: Stará Ľubovňa Redfox Football Club - FK Humenné

Pred zápasom: Stará Ľubovňa Redfox Football Club - FK Humenné

Po reprezentačnej prestávke nás čaká 7. kolo MONACObet ligy, v ktorom privítame na domácom štadióne FK Humenné. Zápas sa odohrá v sobotu 14.9 o 16:00 hod

FK Humenné nezažíva vydarené obdobie. Po minulej sezóne kedy skončili na krásnom 4. mieste je momentálne 14. miesto veľkým sklamaním. Odohrali 5 zápasov, v ktorých získali len 1 bod. V lete pred sezónou vedenie klubu vymenovalo nového trénera mužstva Jozefa Škrlíka. Ten však pri kormidle vydržal len 4. kolá a miesto prenechal novému trénerovi Miroslavovi Jantekovi. Nový tréner už mal premiéru v utorok, kedy Humenné cestovalo do Petržalky, kde prehrali 2:1. V Humennom sa v lete obmenil káder po veľkom odlive hráčov. Z klubu odišli brankár Knurovský, obranca Kranthove, stredopoliar Avetisyan či útočníci Hugo Ahl a Ľubomír Reiter. Miesto nich prišli do klubu brankári Bréda a Pariš, obranca M. Cmiljanovič, stredopoliari Voloshyn, Sitarčík a Lukčo, útočníci Maschenko, S. Cmiljanovič, Voytyuk či Bajtoš. Najlepším strelcom mužstva v tejto sezóne je s 3 gólmi Erik Streňo.

OFK Malženice - FK Humenné 2:1 (1:1) Gól: E. Streňo

FK Humenné - MŠK Púchov 2:2 (1:1) Góly: M. Cmijlanovič, E. Streňo

MFK Zvolen - FK Humenné 2:1 (1:1) Gól: F. Sitarčík

FK Humenné - FC ViOn Zlaté Moravce 0:1 (0:1)

FC Petržalka - FK Humenné 2:1 (1:0) Gól: E. Streňo

Info z nášho kádra pred stretnutím: 

Do zajtrajšieho zápasu nenastúpi pre zranenie kolena brankár Dávid Straka. Ostatní hráči sú k dispozícií trénerovi Jozefovi Kostelníkovi. 

Redfox do toho !