S FK Humenné sme remizovali 0:0. Do tabuľky sme si tak pripísali ďalší bod

S FK Humenné sme remizovali 0:0. Do tabuľky sme si tak pripísali ďalší bod

V 7. kole MONACObet ligy sme remizovali s FK Humenné 0:0. Aktuálne tak máme na konte 5 bodov a skóre 4:8.

Po reprezentačnej prestávke sme na domácom trávniku privítali FK Humenné. Naši hráči začali už od úvodného hvizdu aktívne. Prvú strelu na bránu mal na kopačke Artur Plaskowski. Lopta však letela nad bránu Brédu. V 20. minúte mal asi najväčšiu šancu zápasu Kamil Karaš. Ten chcel gólmana prelobovať, čo sa mu nepodarilo. O pár minút neskôr zakončoval aj Marko Totka. Bréda však bol pozorný aj tentokrát. V 41. minúte sme mohli inkasovať. Našťastie, lopta od Erika Streňa smerujúca pred bránu Yakuba nenašla nikoho z jeho spoluhráčov.

 V druhom polčase sme videli o čosi menej príležitostí na góly. V 72. minúte preveril nášho gólmana Komjatý. O 3 minúty neskôr sa po výbornej práci Danejiho do sľubnej situácie dostal Plaskowski. Defenzíva Humenného však odviedla dobrú prácu. Gól sme už nevideli. Zápas sa skončil remízou 0:0.

Ľubovňa Redfox FC : Yakubu – Jiang , Matta, Piter-Bučko, Kramár – Bortoli (81. Portugalyan), Totka, Kousal, Etim – Karaš (74. Daneji), Plaskowski

FK Humenné : Bréda– Komjatý, Vasiľ, Horváth, Maťaš (90. Šuľák) – Dzurík, Balica (46. Sitarčík), Lukčo, Streňo – Okunola - Mashchenko (83. Voloshyn)